Skip to content

Lider dit barn af angst?

Effektiv behandling af angst hos børn og voksne  –  100% tilfredshedsgaranti

Angst hos børn bliver desværre mere og mere normalt. Årsagerne til dette kan være mange, da børn bliver eksponeret for flere og flere indtryk og forskelligartede forventninger i deres hverdag. Angst hos børn – såvel som hos voksne – kan være yderst invaliderende for de familier det rammer.

 • Dit barn kan blive 100% fri af sin angst på bare 1-3 behandlinger!
 • Se video med  11-årige Thor der fortæller hvordan han blev sin angst for nåle kvit på bare én enkelt behandling

Uanset hvad årsagen måtte være, er alle enige om, at alle børn fortjener en hverdag uden angst. Og heldigvis er dette muligt – også for dit barn og dermed for jeres liv sammen som familie. Kontakt mig med det samme, eller læs mere nedenfor.

Ingen ventetid Bestil tid til dit barn allerede nu

Skriv eller ring helt uforpligtende – også hvis du bare vil vide mere.

Podcast om angst og tankefelltterapi

Hvordan foregår behandlingen af angst hos børn?

Selve behandlingen foregår meget udramatisk og bliver ofte til en hyggelig stund mellem barnet og jeg, da tapping-terapiformen skaber en helt særlig stemning. Helt så stiller jeg nogle spørgsmål imens jeg stille ‘tapper’ (prikker med fingrene) på udvalgte punkter (på hænder, ansigt og ved kravebenet – tapping virker meget beroligende på børn såvel som voksne). Kombinationen af tapping og simple, gentagne spørgsmål gør, at vi sammen når ind til det ubehag, der er årsag til barnets angst.

Med TFT / Tankefeltterapi er det centralt, at vi når ind i de følelser, som er svære, hvilket  vil fremkalde umiddelbart ubehag, men det betyder blot at behandlingen virker, og ubehaget vil efter kort tid fortage sig fuldstændigt – dit barn vil føle sig meget lettet efter behandlingen.

Det jeg kan garantere er, at når du og dit barn tager herfra, så er det et barn med lettet hjerte og et smil på læberne, du får med dig hjem.

Video: Thor på 11 år blev behandlet for nåleangst / nålefobi hos mig.  Hør Thor fortælle om behandlingen og hvordan det har hjulpet ham.
børn med angst - tankefeltterapi

Thor fortæller med egne ord hvordan han oplevede behandlingen med at modtage tankefeltterapi – og hvordan han ikke længere føler angst ved nåle.

Typiske spørgsmål

Som forælder til børn med angst – eller en hvilken som helst anden lidelse – er det meget naturligt, at man har en hel masse bekyrminger og spørgsmål. Jeg vil sige, at du altid er velkommen til at tage fat i mig, og dele dine bekymringer med mig – således at du, før vi starter, kan føle dig 100% tryg på både dine og dit barns vegne.

Nedenfor har jeg dog samlet de mest almindelig spørgsmål fra de forældre der har haft deres barn i behandling hos mig:

 • Må jeg som forælder overvære behandlingen?

Naturligvis! Jeg plejer at sige, at sige at det er op til det enkelte barn, det handler om at skabe et trygt rum således får barnet den bedste oplevelse og dermed behandling.

 • Kan børn i alle aldre modtage behandlingen?

Det korte svar er ja – jeg har behandlet børn i alle aldre – fra en 4-årig der var angst for dinosaurer til en 17-årig med social angst.

 • Er der nogle bivirkninger ved behandlingen?

Der er ingen bivirkninger ved behandlingen – det er absolut ufarligt at modtage TFT – man kan højst føle sig lidt træt efterfølgende, da det kræver energi at få forløst et traume. De fleste oplever dog det modsatte; man bliver nemlig også ganske opløftet af at slippe af med et traume der ofte kan opleves som invaliderende i forhold til at leve det liv den man holder af.

 • Hvor længe varer en behandling?

I de fleste tilfælde varer behandlingen 60-90 minutter – og vi tager os den tid det måtte tage. Behandlingen er på ingen måde opslidende da barnet befinder sig i en afslappet tilstand.

 • Hvor mange behandlinger skal mit barn have?

I 9 ud af 10 tilfælde er 1-3 behandlinger nok – og i over halvdelen af tilfældene er en enkelt behandling nok.

 • Får mit barn en normal hverdag igen?

Jeg holder ofte kontakten med tidligere modtagere af min behandling – også med forældre til børn der har været i behandling hos mig. Næsten uden undtagelse har de alle kunne vende tilbage til en normal og rolig hverdag. Og alle uden undtagelse melder tilbage, at de har fået det meget bedre efter endt behandling.

Derfor tør jeg også love fuld tilfredshed eller pengene tilbage 🙂

Første behandling
1.200 kr
Den første behandling har naturligvis en indledende samtale og kan tage op til 2 timer.
Opfølgende behandling
950 kr
Opfølgende behandling tager som regel omkring 45-90 min.

Eksempler på typer af angst hos børn

Angst kan vise sit ansigt på utroligt mange måder – og umiddelbart kan det virke som om, at den type angst dit barn oplever, er helt unik – og i og med at alle børn såvel som voksne er unikke, så er hvert et tilfælde naturligvis også noget specielt. Men alle tilfælde af angst er alligevel ganske ens, når det kommer til stykket – og det positive for dig, dit barn og jeres familie som helhed er, at det betyder, at vejen til en angstfri hverdag for jer ligner den samme vej som så mange har fundet.
 
Det er derfor ikke afgørende hvilken type angst der er tale om – I kan stole trygt på, at vi skal nok få skabt en hverdag fri for angst for jeres familie også.
 
Her er en række eksmepler på ‘typer’ af angst jeg med stor succes har behandlet hos børn og unge:
 
 • Nålefobi
 • Socialangst
 • Hjemve 
 • Eksamensangst
 • Vandskræk
 • Sceneskræk
 • Angst for hunde
 • Flyskræk
 • Fuglefobi (ornithofobi)
 • Angt for at kaste op (emtofobi)
 • Angst for bakterier og snavs (mysofobi)
 • Angst for sygdom og død (dødsangst)
 • Og flere endnu…

Mine erfaringer med børn

Udover selv at være mor til to og bonusmor til yderligere to børn, så er det med at behandle børn kommet som en fantastisk dejlig overraskelse, da jeg oprindeligt havde tænkt, at jeg skulle behandle voksne. Gennem mit arbejde i psykiatrien har jeg dog mødt mange søde unge mennesker med svære psykiske lidelser, hvor de mindre børn kom til mig via bekymrede forældre. Mine erfaringer med at behandle børn og unge er helt enormt gode, da det er en gruppe der er særligt modtagelig for at tro på positive forandringer, når blot de befinder sig i et trygt forum.

Derfor virker TFT så godt

Behandling med TFT (Tankefeltterapi) virker så fantastisk godt, fordi man får fat i det bagvedliggende traume, der er årsag til barnets (eller voksnes) angsttilstand. Børn er fantastiske modtagere af behandlingen da de er langt bedre end vi voksne til at bevæge sig i deres følelser, hvilket gør behandlingen særligt effektiv.

Behandlingen virker fordi, vi når helt ind til traumet, og får behandlet de følelser der omgiver traumet, så hele oplevelsen omkring det ikke længere er præget af irrationelle angstreaktioner.

Derfor er reaktionen på behandlingen hos både børn og voksne præget af en helt fantastisk lettelse, når man ikke længere styret af angst.

Jeg ser meget frem til at se dig og dit barn, unge, eller teenager hos mig:-)

De varmeste hilsener

Ziggy