Skip to content

PTSD

 

TFT (tankefeltterapi) er særdeles effektivt til behandling af PTSD (Post Traumatic Stress Disorder).

I en TFT-behandling skal man finde årsagen til de symptomer man oplever, og forløse traumet som ligger til grund. Da det ofte er enkeltepisoder som udløser PTSD, gør det arbejdet med at finde årsagen mere effektivt. Det vil sige, at man kan blive sine symptomer helt kvit, ofte med få behandlinger.  

PTSD opstår mange gange i forbindelse med én chokerende, traumatiserende og isolerende episode. Traumet/oplevelsen der udløser PTSD symptomerne, er ofte udløst af enkeltepisoder, som klienten kan huske.

 

meridian 2
Podcast om angst og tankefelltterapi

PTSD I Danmark anslåes det til at omkring 50.000 mennesker lever med PTSD.  Det kan have stor indflydelse på livskvaliteten, da symptomerne kan være meget voldsomme.  Symptomerne er mange og forskellige, men ofte ses symptomer som blandt andet søvnbesvær, angst, vredesudbrud, flashbacks mfl. Mange oplever ikke at være i stand til at varetage opgaver som de plejer at kunne, for eksempel mister mange deres evne til at arbejde og oplever ikke at kunne tage sig af sin familie, eller sig selv. For mange opleves det som om, at faren altid er lige om hjørnet, det kræver meget energi at leve "under konstant angreb". Derfor udtrættes man hurtigt, både fysisk og mentalt. 

Kontakt mig her til en uforpligtende samtale, hvis du vil høre mere og om det måske kunne være noget for dig 🙂