Skip to content

vil du vide mere om tft?

TFT er en behandlingsform som har sine rødder i kognitiv samtaleterapi kendt fra almen psykologi/psykiatri,  samt i østens viden om meridianbaner. Meridianbanerne er grundlaget for andre behandlingsformer som fx. akupunktur.

TFT er udviklet af en amerikansk psykolog Dr. Roger Callahan i 1980. Siden er det kommet til Danmark og Lars Mygind har været en stor drivkraft for at få spredt denne effektive behandlingsform i Danmark. Hvis du er interesseret i at lære TFT findes der nogle meget dygtige og inspirerende undervisere – jeg vil varmt anbefale Heilesen og Mygind og deres uddannelser.

På denne hjemmeside kan også du finde mere info og materiale om blandt andet Metasundhed og Emotional Freedom Technique.

hånd4
Ziggyterapi - tankefeltterapeut i Aarhus

Hvem er Ziggy? .. og hvorfor lige præcis tankefeltterapi?

Jeg er statsautoriseret ergoterapeut og tankefeltterapeut. Jeg har gennem de seneste år været ansat som ergoterapeut på psykiatrisk hospital i Risskov (senere Skejby Sygehus) i afdelingen for patienter med psykoser. 

Mit personlige møde med Tankefeltterapi

For næsten 10 år siden fik jeg  besked fra læger og smertespecialister om at jeg var kronisk smertepatient med et stort forbrug af stærke smertestillende resten af mine dage.

Årsagen til dette var svær slidgigt og to diskusprolapser. Det var meget svært for mig at håndtere. Men så blev jeg introduceret for TFT og tog grundkurset ved Lars Mygind.

Efter én enkelt session med min underviser var jeg fri af de værste smerter. Derefter tog jeg resten af TFT-uddannelsen og er i dag 100% medicinfri og smertefri.