Skip to content

kom din fobi til livs

I min praksis har jeg særdeles gode erfaringer med at fjerne fobier, og i de fleste tilfælde lykkes det at blive 100% symptomfri allerede efter én behandling. Længere nede på denne side, kan du læse udtalelser fra tidligere klienter.

Tilfredshedsgaranti

En behandling koster kr. 1200,- og er du ikke fuldt ud tilfreds med behandlingen, så får du pengene retur. I enkelte tilfælde vil en opfølgende behandling (kr. 950,-) være nødvendige, og i de sjældne tilfælde hvor man er plaget af mange former for fobier, kan yderligere behandling være tilfældet (typisk behandles én fobi af gangen).

  • Bestil din konsultation eller kontakt mig her
meridian 2
Podcast om angst og tankefelltterapi

hvordan opstår en fobi? Typisk har fobier deres rod i en traumatiserende oplevelse som er hændt tidligere i livet, og netop den bagvedliggende oplevelse er, for mig som behandler, det centrale. Der vil altid være ubehag forbundet med at behandle en fobi som ofte har givet besvær eller ligefrem handicap igennem en stor del af livet. Det lykkelige er, at det i langt de fleste tilfælde, lykkes det med TFT at forløse fobien på en enkelt session og dermed behandle effektivt.

enkeltfobier Ifølge Psykiatrifonden lider op mod 6-7% af befolkningen af såkaldte enkeltfobier. En enkeltfobi karakteriseres ved en stærk angst for eksempelvis specifikke situationer, dyr, insekter, fænomener eller endda personer i skikkelse af en profession. Det kan typisk være angst for åbne rum mørke, vand, højder, edderkopper, fugle, trafik, tandlæger eller mange andre ting. Fobier viser sig med andre ord i snart sagt alle afskygninger.

fjern din fobi

Tandlægeskræk

Araknofobi

Højdeskræk

Socialfobi

Eksamensangst

Vandskræk

Flyskræk

Fuglefobi

Emetofobi

Klaustrofobi

Agorafobi

Mysofobi

Asta, Alektorofobi Det var en rigtig spændende oplevelse at være hos Ziggy. Det var helt vildt, hvordan hun med så simpel en teknik virkelig kom ind og rørte nogle ting i mig. Jeg kunne tydeligt mærke, hvordan hun forløste nogle svære episoder i mit liv forbundet med min fobi. Jeg har efterfølgende ikke drømt eller tænkt ligeså meget på høns, og jeg er sikker på, at det har hjulpet mig på vej til at blive fobifri.

Alektorofobi
flyskraek

Robert, Flyskræk Flyskrækkens endeligt ved Ziggy. Jeg havde en session med Ziggy, hvor der skulle arbejdes med at fjerne min flyskræk. Lad mig til at starte med lige sige, at jeg har ikke været ude at flyve efter behandlingen, da jeg ikke lige står foran en ferie. Men jeg er spændt på næste gang, og glæder mig lidt. Så noget er da sket. Og ja noget skete der. Behandlingen, som var ganske afslappende, men også spændende og anderledes, end noget jeg før har prøvet, virkede i hvertfald på både det fysiske og på det mentale plan. Umiddelbart efter var jeg fysisk træt, som efter en lang løbetur, så jeg måtte tage hjem og få en lur. Men samtidig var der også en oplevelse af at alt var tunet mere ind. Farver var skarpere og lyde klarere. Jeg følte en stor lettelse. Der havde været en spænding, som var kommet og gået igen. Så der var helt klart en fornemmelse af at noget var forandret. Noget var sket, der gør at jeg tænker at det skal blive spændende at komme ud og flyve igen. Uanset hvad har jeg i hvertfald fået nogle værktøjer. Nogle mantraer om man vil, som jeg kan arbejde med i en stresset eller uoverskuelig situation. Det behøver ikke nødvendigvis være i et flysæde kan jeg mærke. Men det skal helt sikkert blive brugt til at hjælpe mig i mange situationer i fremtiden. Så alt i alt en super fed oplevelse med en behandling. I hvertfald en speciel og anderledes oplevelse, som jeg er glad for at jeg fik prøvet. De varmeste anbefalinger herfra.